Phone:  +385 91 5926685         Email:  damir@hd-gradnja.hr

Što je Thermotec ?

THERMOTEC JE IZOLACIJA
Koja u jednom potezu objedinjuje - vrhunsku toplinsku izolaciju, izvrsnu zvučnu izolaciju te izravnavajući sloj.

Prvenstveno se koristi na horizontalnim dijelovima stambenih i poslovnih objekata kao toplinska i zvučna izolacija podova u prizemlju, toplinska i zvučna izolacija međukatne konstrukcije te izolacija potkrovlja. Nezaobilazna je kod izgradnje objekata s naglaskom na štednju energije ili niskoenergetskih kuća, ali i kod sanacije postojećih objekata. Sastoji se od stiropor granula i specijalnog Thermotec mineralnog veziva.

Neravnine se izravnaju, a cijevi zaštite.Thermotec je dimenzionalno stabilan, visoko elastičan i izuzetno jednostavan. Pruža mogućnost ugradnje izolacijskog sloja u jednom komadu bez fuga, bez spojeva i šupljina. Znači bez gubitaka topline, bez obzira na vrstu podloge i količinu cijevi u podu. Kod izravnavanja podloge, thermotec je moguće ugraditi od 3 pa do 50 centimetara u jednom sloju ukupne debljine do 200 centimetara. Težina Thermotec-a je ovisno o željenim svojstvima samo 80-130 kg/m3.

main-index2

NAJTOPLIJE MOMENTE U SVOM ŽIVOTU DOŽIVITE S THERMOTEC®-om

Hladne noge stvar su prošlosti – to za nas u thermotecu zaista nisu tek prazne riječi. Zašto? Zato što su podovi izolirani thermotec izolacijom jednostavno topliji za Vaše noge. To ćete osjetiti već pri prvom koraku. Bilo da ustajete ujutro, nakon tuširanja u kupaoni, dok sjedite za radnim stolom ili dok ste navečer ugodno zavaljeni na kauču – toplina neprekidno struji preko Vaših nogu u pod. S thermotecom možete osjetno smanjiti gubitak topline. Na taj ćete način uštedjeti skupu energiju i istovremeno povećati svoju udobnost stanovanja.